header foto

Bemiddeling en Voorwaarden

Wilt u uw trekker, werktuig of machines via Fassaert Machines aanbieden? Of adverteren? Dit is onze werkwijze:

U mailt ons een duidelijke beschrijving van de betreffende trekker(s), werktuig(en) of andere producten inclusief een aantal duidelijke foto’s naar info@fassaertmachines.nl . In overleg met de verkoper bepalen we de prijs van het te verkopen product. Een foto en een beknopte beschrijving plus de prijs worden als blikvanger op de site geplaatst. Na plaatsing komt het eerst bij ‘Nieuw aanbod’ te staan, waarna het via de bepaalde rubriek aan de linker kant kan worden gevonden. Klikt u op de knop ‘meer info’ of op de foto,dan verschijnen meerdere foto’s en krijgt u ook uitgebreidere informatie over het product en de gegevens van de eigenaar. Via de zoekmachine in de rechter bovenhoek kunt u snel een machine of eigenaar vinden.

Tegen een geringe meerprijs  kunt u gebruik maken van speciale posities op de site. Hier komt u product nog beter onder de aandacht.

Onze site wordt goed gevonden door de zoekmachines o.a. www.google.nl  dit met behulp van DCA-ICT. Mede door de goede contacten met andere handelshuizen, abonnementen op Tractors-and-Machinery (o.a. te koop gevraagd rubriek LMB-dealers), kunnen wij u maximaal van dienst zijn.

De producten blijven bij de verkoper op het terrein staan, er vindt geen transport plaats. Geïnteresseerden kunnen hun interesse via de site of telefoon kenbaar maken. Fassaert Machines brengt koper en verkoper met elkaar in contact en streeft naar een correcte afwikkeling. Wij proberen voor alle partijen een zo goed mogelijk rendement te krijgen en transparant te handelen.

De declaratie van onze kosten vindt plaats na verkoop van uw machine/object d.m.v. een factuur. 

Bemiddelingskosten in overleg, maar een indicatie

tot € 1.250,- €   75,-  < maximaal 10%
tot € 3.000,- € 100,-
tot € 10.000,- € 125,-
tot € 30.000,- € 150,-
vanaf € 30.000,- € 200,-

Eventuele extra kosten voor exportbemiddeling in overleg.

Advertentiekosten voor de rubriek “Nieuwe producten” en "Dienstverlening" die wisselend worden meegenomen in de bovenliggende  kolommen voor de eerste 3 mnd € 150,- en daarna per maand € 12,- tot maximaal een jaar.

Fassaert Machines kan ook taxaties voor u verrichten mede door medewerking/ervaring van Handelsonderneming J.P.van der Slikke.

Wilt u hierover meer informatie,  mail geheel vrijblijvend naar info@fassaertmachines.nl of
bel:  06-2204 2404.

Fassaert Machines & Bemiddeling
Van den Hamlaan 15
8251 RX Dronten
Iban; NL86RABO 01360 31 307
BTW nr. NL 0774.801.68.B.01
KvK. 32129 283

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden

Heeft u een interessante machine of werktuig op de website gezien dan kunt u via de site reageren. Door uw gegevens in te vullen onder de knop ‘offerte aanvragen’ kunt u meer informatie over het product aanvragen.
U kunt natuurlijk ook telefonisch meer informatie opvragen: tel.: 06-2204 2404

Via de knop ‘optie’ kunt u een optie nemen op de betreffende machine. Hiermee toont u alleen aan dat u geinteresseerd bent in deze machine. De eigenaar weet en bepaalt wie het eerste recht heeft van koop.

De machines kunnen op afspraak grondig bekeken worden. U krijgt van ons een eerlijke uitleg, voor gebreken achteraf kunnen wij echter niet instaan.

Gaat u over tot koop, dan moet u er rekening mee houden dat over de verkoopprijs 21% btw betaald moet worden, tenzij er duidelijk margé bijstaat. Het object kan na betaling worden opgehaald.

De factuur staat op naam van de verkoper/vorige eigenaar of indien gewenst op:
Fassaert Machines & Bemiddeling
 Van den Hamlaan 15
 8251 RX Dronten
 Rabobank NL86 RABO 01360 31 307
 BTW nr. NL 0774.801.68.B.01
 KvK. 32129 283