Energiezuinige verlichting Te koop

Offerte aanvraagDirect bellen

In het kort:


Bespaart maximaal 45% energie


Objectnummer:

338

Omschrijving

Lees het artikel van Bortly Cooperation (Lightly) geplaatst in de Nieuwe Oogst (1-12-2012).

ECO T5 TL adapter met T5 TL-buis

 

In veel situaties heeft u verlichting in de vorm van TL verlichting. Deze traditionele T8 (dikke buis) werken op een frequentie van 50 Hertz (trillend karakter), met een starter en een elektromagnetisch voorschakel apparaat. Deze klassieke TL buizen en het armatuur gebruiken (onnodig) veel stroom. De lichtsterkte van de T8 buizen wordt tijdens gebruik minder. Dus minder zicht op uw werk.

De modernere T5(=dunnere buis) TL verlichting werkt op een frequentie van 20-50.000 Hertz,resultaat geen trillend karakter en heeft  een  elektronisch voorschakel apparaat (geen flikkering bij de start).Het energieverbruik daalt tot meer dan 40%. Bovendien een 3 keer langere levensduur van de lamp. Dus minder energieverbruik en beter licht.

De speciale adapter zorgt er voor dat u uw bestaande armatuur eenvoudig kunt omtoveren in een hoogfrequente TL installatie. 

Floodlight

Een floodlight is het tegenovergestelde van een spotlight. Het dient voor het egaal belichten van grote delen. Door ingenieuze techniek toe te passen is bij deze LED lampen het verbruikte Wattage zeer weinig. 30 Watt LED komt overeen met 250 Watt halogeen. Deze lampen zijn ideaal om buiten te plaatsen bijvoorbeeld aan de nok van een schuur of boven een ingang van een schuur of garage. Veel spreiding daardoor wordt een groot gedeelte verlicht. Ook ideaal voor op een bewegingsmelder of schemerschakelaar.

Stootvaste en spatwaterdichte armaturen

De ideale oplossing in al uw ruimten waar de verlichting enige bescherming geniet. Door deze armaturen uit te voeren met energiezuinige T5 verlichting geniet u nog extra van het licht. Leverbaar in diverse maten en voorzien van  een of twee TL buizen.

NB Heeft u van deze armaturen en zijn deze voorzien van oude T8 verlichting? Dan kunt u deze ook voorzien van T5 TL door het plaatsen van de adapters met T5 TL buizen die in deze productinformatie worden genoemd.

LED Kloklamp

De nieuwe LED Kloklamp van Lightly is de vervanger voor de huidige versies van gasontladingslampen en inductieverlichting die u normaal aantreft in industriële situaties, bouwmarkten en hoge gebouwen waar men veel licht nodig heeft op artikelen. Door toepassing van LED technologie wordt het wattage verbruik aanzienlijk teruggebracht en ook het aantal eenheden verlichting. Deze LED Kloklampen hebben een Cos φ van meer dan 0,95 en geeft meer dan 90 Lumen per Watt. De kap is van hoogwaardige aluminium en de IP code is IP65. 50 Watt LED lamp vervangt een oude lamp van 400 Watt.

 

Fassaert Machines werkt samen met Lightly Apeldoorn. Op de website van www.Lightly.nl   treft u nog meer informatie aan. Neem anders vandaag nog contact op 06-2331 6564 of mail apeldoorn@lightly.nl